Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613445

Promoción 674613445 Información oficial sobre el partido 674613445 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

JustEasy FC Alineación oficial del equipo 'JustEasy FC' en el partido 2 - 1 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JustEasy FC Alineación oficial del equipo 'JustEasy FC' en el partido 3 - 0 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JustEasy FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rami Bin Hamad Al-Mannai, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pere Majoral, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a JustEasy.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 10 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mauro Mangone va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Giuseppe Berther el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 15 quan Pere Majoral de JustEasy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Sandoval Silveirinha una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Tofiq Səlimov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pere Majoral de JustEasy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mauro Mangone. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Alberto Gradilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Gradilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Gradilla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Alberto Gradilla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tofiq Səlimov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

albinegres de cor

Goles Goles

  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de albinegro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Giuseppe Berther.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): albinegro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Emilio Descall des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Krzysztof Grzębski de albinegro es va guanyar la targeta groga merescudament.