Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613347

Promoción 674613347 Información oficial sobre el partido 674613347 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido 0 - 4 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido 0 - 2 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carfer

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Gregorio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): jugam!!! va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Juan Huerdo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Raúl de la Puerta de jugam!!! va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 10. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): Al 80 minuts, El jugam!!! va fer el 0-3. En Raúl de la Puerta va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Marc Gascó va augmentar l'avantatge de jugam!!! a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Vecilla després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Benjamin Lucas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Huirravoso va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Velón de jugam!!! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.