Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613194

Amistoso (Int., RC) 674613194 Información oficial sobre el partido 674613194 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 4 - 0 Leões de Swords Alineación oficial del equipo 'Leões de Swords' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 2 - 0 Leões de Swords Alineación oficial del equipo 'Leões de Swords' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Wonder contenien la respiració mentre en Julián Pombo Garcia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Josep Ramon Masas va augmentar l'avantatge de Wonder a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Manuel Garostegui va anar directament als peus de Abdelkrim Ghenami que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Wonder va aconseguir el 4 - 0 quan Julián Osorio Ulloa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Wonder la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Julián Pombo Garcia, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gunnar Finster.

Leões de Swords

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Swords van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Krasimir Hristov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Swords sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Michael McEntee, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Swords va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Krasimir Hristov va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Ray Donoghue de Swords va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.