Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613125

Amistoso (Int., RC) 674613125 Información oficial sobre el partido 674613125 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 5 - 0 Pallotiikerit Alineación oficial del equipo 'Pallotiikerit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 2 - 0 Pallotiikerit Alineación oficial del equipo 'Pallotiikerit' en el partido
Tiene bastante suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pere Joan Anguila, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pulgosos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Pulgosos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Saltuk Buğra Ceylan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Pulgosos va obtenir un penal al minut 31, que va llançar a la perfecció Pere Joan Anguila. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pere Joan Anguila va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 33 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Alfredo Doñate va augmentar l'avantatge de Pulgosos a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sepp Ritter Hänel von Cronenthall que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iliya Yordanov de Pulgosos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pallotiikerit