Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674612768

Amistoso 674612768 Información oficial sobre el partido 674612768 en Hattrick

21.04.2021 12:05:00

DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 2 - 0 _Django_ Alineación oficial del equipo '_Django_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 6 - 0 _Django_ Alineación oficial del equipo '_Django_' en el partido
Es un cenizo 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGODAN

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Julio Salomón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, DAGODAN es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, DAGODAN va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Julio Salomón, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Florin Zarzu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): DAGODAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kaikhosro Bokishvili ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Gian Piero Assirati va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DAGODAN.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Maël Duhamel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): DAGODAN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julio Salomón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lewis Wilson.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a DAGODAN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julio Salomón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Maël Duhamel del DAGODAN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

_Django_

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del _Django_ sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Odol Guim, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.