Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674611582

Amistoso (Int.) 674611582 Información oficial sobre el partido 674611582 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 1 - 3 Mettas bērnu fāteri Alineación oficial del equipo 'Mettas bērnu fāteri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 2 - 0 Mettas bērnu fāteri Alineación oficial del equipo 'Mettas bērnu fāteri' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torones

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Torones va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Christoph Michael Neske, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Christoph Michael Neske, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Torones va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Xeremías Sueiras va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ivars Detlavs va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, 桑 (Sang) 一星 (Yixing) va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Mettas bērnu fāteri

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Nikolajs Ņukša va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a Mettas.
  • 139 Minuto 14 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Leonid Semyanov va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alfredo Ornelas per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Mettas per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Nikolajs Ņukša. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mārtiņš Breits de Mettas es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrey Proidakov de Mettas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.