Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674598020

Amistoso (Int., RC) 674598020 Información oficial sobre el partido 674598020 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 2 - 1 PSG-LGD Alineación oficial del equipo 'PSG-LGD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 2 - 0 PSG-LGD Alineación oficial del equipo 'PSG-LGD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Zuricaray ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Birras es posava per davant 1 a 0.
  • 124 Minuto 98 (Gol de penalti): Corria el minut 98, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Birras s'avançava en el marcador després que en César Egoabil xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Birras per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per César Egoabil, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Isidro Melchor va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Emilio López Negredo gairebé va marcar per a Birras des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de César Gámez va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant 班 (Ban) 国正 (Guozheng) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Primo Gómez de Barreda de Birras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PSG-LGD

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Chinua Yesukai va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en 侯 (Hou) 轩维 (Xuanwei) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 阮 (Ruan) 海英 (Haiying), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.