Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674596144

Amistoso (Int., RC) 674596144 Información oficial sobre el partido 674596144 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 3 - 0 FC Sandìan Alineación oficial del equipo 'FC Sandìan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 2 - 0 FC Sandìan Alineación oficial del equipo 'FC Sandìan' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 135 Minuto 9 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Felipe Alarcón va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del Periquito va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Felipe Alarcón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Periquito va obtenir un penal al minut 83, que va llançar a la perfecció Erminio Caldara. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 李 (Li) 百国 (Baiguo) va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Francisco José Iguerabide gairebé va marcar per a Periquito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francisco Hinojosa va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Alarcón de Periquito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Sandìan

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sandìan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Giacomo Manuelli, però el porter rival va fer una gran aturada.