Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674592888

Amistoso (Int., RC) 674592888 Información oficial sobre el partido 674592888 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido 0 - 1 Mairania FC Alineación oficial del equipo 'Mairania FC' en el partido
0 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
62 % Posesión 45' 38 %
59 % Posesión 90' 41 %
Normal Táctica Normal
UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido 0 - 1 Mairania FC Alineación oficial del equipo 'Mairania FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido 2 - 0 Mairania FC Alineación oficial del equipo 'Mairania FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Barça

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Barça va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Safar Shirinsokhan en un 1 contra 1 amb el porter Luigi Zanni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Safar Shirinsokhan hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jaime Haro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Barça per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Velislav Vidov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Arsalan Fakhr Razi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barça Mateus Vieira va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barça Igor Real Figueroa va intentar enganyar Luigi Zanni amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sergio Viana Infante, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Luigi Zanni va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Barça i 0 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vladimir Iliev de Barça va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Arsalan Fakhr Razi de Barça anava molt fort i col·locat però Luigi Zanni no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.

Mairania FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kamil Modrakowski de Mairania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Antonio Fittipaldi va xutar fora per a Mairania, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Lim Rong Woon de Mairania va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mairania, Gurosh Llubani, col·locà la pilota just a les mans d'en Cipriano Escobedo. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Abdelwajid El-Glaoui xutant per a Mairania va fer anar la pilota just on la volia, però Cipriano Escobedo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Mairania, Luigi Zanni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.