Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674591970

Amistoso (Int., RC) 674591970 Información oficial sobre el partido 674591970 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 1 - 2 FC Swedtaly Malmilano Alineación oficial del equipo 'FC Swedtaly Malmilano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Internazionale Ibiza Alineación oficial del equipo 'Internazionale Ibiza' en el partido 1 - 1 FC Swedtaly Malmilano Alineación oficial del equipo 'FC Swedtaly Malmilano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazionale Ibiza

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jaime Ranera la va rematar Juan Manuel Cabeza amb una magnífica volea que va fer pujar per a Internazionale el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Pedro Marcel Cedillo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Internazionale se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Internazionale per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Juan Manuel Cabeza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Manuel Cabeza de Internazionale va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Jaime Ranera va sortir molt desviat al minut 57.
  • 211 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gonzalo Ayechu hauria d'haver estat gol al minut 107 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Gonzalo Ayechu de Internazionale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Swedtaly Malmilano

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Johan Martinsson que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 106 Minuto 101 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 101 minuts, Clint Skeels va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Clint Skeels va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Máximo Foga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Elmin Milaković va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Johan Martinsson de Swedtaly va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.