Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674590999

Amistoso (Int.) 674590999 Información oficial sobre el partido 674590999 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 8 - 2 El Tío Pius 2.0 Alineación oficial del equipo 'El Tío Pius 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 7 - 0 El Tío Pius 2.0 Alineación oficial del equipo 'El Tío Pius 2.0' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flipiton

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del flipiton contenien la respiració mentre en Marco Florit s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): flipiton, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Miquel Cambra per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de flipiton va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miquel Cambra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el flipiton va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Damián Caravéo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Salvador Saumell va descol·locar totalment la defensa contrària i Damián Caravéo no va perdonar i va marcar el 5 - 1.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): flipiton va aconseguir el 6 - 1 quan Pau Santpere va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Julio Ajofrín de flipiton va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 1.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a flipiton i així augmentar el marcador a 8 - 1 als 62 minuts de joc. Mentre en Marco Florit el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Julio Ajofrín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrei-Bogdan Dogariu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

El Tío Pius 2.0

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Piotr Ligowski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Piotr Ligowski de Pius va fer un bon esprint per escapar-se de Florin Brăilescu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 8 - 2. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Markus Järä de Pius va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.