Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674586534

Amistoso 674586534 Información oficial sobre el partido 674586534 en Hattrick

21.04.2021 12:05:00

Cloockwork_Orange Alineación oficial del equipo 'Cloockwork_Orange' en el partido 0 - 4 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cloockwork_Orange Alineación oficial del equipo 'Cloockwork_Orange' en el partido 0 - 6 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cloockwork_Orange

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Rangers va ser finalitzada des de l'esquerra per Carlos Selva al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pol Casellas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Pedro Busquets va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Pedro Busquets va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Rangers.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rogelio Páramo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pol Casellas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Rangers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rogelio Páramo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 55 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Pedro Busquets va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Casellas.