Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674585279

Amistoso (Int.) 674585279 Información oficial sobre el partido 674585279 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

Marea2 Alineación oficial del equipo 'Marea2' en el partido 4 - 0 Alesia FC Alineación oficial del equipo 'Alesia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Marea2 Alineación oficial del equipo 'Marea2' en el partido 5 - 0 Alesia FC Alineación oficial del equipo 'Alesia FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marea2

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Stanisław Ławnik de Marea2 aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leoncio Conesa va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marea2 pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josep Manuel Vadell va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Marea2 va obtenir un penal al minut 61, que va llançar a la perfecció Oriester Chavarría. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Deivid Montero va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Émeric Bernard al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bitaño Arbea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Leoncio Conesa quasi marca en una jugada assajada de córner que Deivid Montero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Wahid Zaidi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Émeric Bernard va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Marea2 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Deivid Montero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Alesia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gillys Lisabeth va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pieter Ooms de Alesia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 40 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Gillys Lisabeth es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.