Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674569496

Amistoso (Int.) 674569496 Información oficial sobre el partido 674569496 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

korrecaminos85 Alineación oficial del equipo 'korrecaminos85' en el partido 4 - 0 BITCOIN REVOLUTION FC Alineación oficial del equipo 'BITCOIN REVOLUTION FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
korrecaminos85 Alineación oficial del equipo 'korrecaminos85' en el partido 4 - 0 BITCOIN REVOLUTION FC Alineación oficial del equipo 'BITCOIN REVOLUTION FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

korrecaminos85

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): korrecaminos85 va posar-se per davant 1 - 0 al minut 9, quan Malo Ugarte va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Malo Ugarte va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 25 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan korrecaminos85 va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Felice Fronte des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): korrecaminos85 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Harald-Rudolf Hausdörfer va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Adolfo Antoniello una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Maximilian Brunnckow va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Rolfpaul Kuskardy-Dorner va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Jean Güntlisberger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maximilian Brunnckow va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Felice Fronte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Malo Ugarte va rematar alt.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Adolfo Antoniello gairebé va marcar per a korrecaminos85 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Maximilian Brunnckow va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Malo Ugarte.

BITCOIN REVOLUTION FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Parlin Sumara de BTC FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.