Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674569177

Amistoso (Int.) 674569177 Información oficial sobre el partido 674569177 en Hattrick

20.04.2021 18:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

F.C. Dresden City Alineación oficial del equipo 'F.C. Dresden City' en el partido 4 - 0 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Dresden City Alineación oficial del equipo 'F.C. Dresden City' en el partido 3 - 0 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Dresden City

Goles Goles

 • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Nikola Bešević, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dresden es posava per davant!
 • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Valentin-Bogdan Răducan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
 • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Matthys van Vianen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
 • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Marco Antonio Ramos García de Dresden va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alessandro Ardondi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
 • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Matthys van Vianen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
 • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Cristiano Quintozzi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Ilya Barashkin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Sergio Gabali va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Götz Bösener gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Gabali va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

veguilla

Ocasiones Ocasiones

 • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ádám Bagócsi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 27 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jędrek Przeciot es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
 • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luc Lafaurie de veguilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.