Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674564358

Amistoso (Int.) 674564358 Información oficial sobre el partido 674564358 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 7 - 0 Kopernikus Rethen Alineación oficial del equipo 'Kopernikus Rethen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 5 - 0 Kopernikus Rethen Alineación oficial del equipo 'Kopernikus Rethen' en el partido
Tiene suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alepo.F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Luis Luckeheide entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Alepo.F.C, un peu providencial d'en Mael von Alkier va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alepo.F.C pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Luis Luckeheide va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alepo.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Luis Luckeheide progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Alepo.F.C a 4 - 0. Mael von Alkier va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Alepo.F.C va augmentar la diferència quan Miguel Desportell no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tristan Bellanger es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Qasar Suhe va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Alepo.F.C ho intentava per la dreta per mitjà de Tristan Bellanger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tristan Bellanger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tristan Bellanger va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Kopernikus Rethen

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dakota Bickford va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Amadeu Dores, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kopernikus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Holger Hubertus Zehentmaier va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.