Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674564241

Amistoso (Int., RC) 674564241 Información oficial sobre el partido 674564241 en Hattrick

20.04.2021 19:20:00

Rayo Cafferino Alineación oficial del equipo 'Rayo Cafferino' en el partido 5 - 4 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rayo Cafferino Alineación oficial del equipo 'Rayo Cafferino' en el partido 5 - 0 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
Tiene un resultado normal 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Cafferino

Goles Goles

  • 143 Minuto 113 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cafferino va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Stefano Baldon, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Cafferino va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Danilo Marri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joachim Duk.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Cafferino va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Cristiano Chiavini va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Cristiano Chiavini de Cafferino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Giuseppe Mattei de Cafferino, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joachim Duk en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Riccardo Ceccaroni va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Cafferino, Cristiano Chiavini, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Danilo Marri de Cafferino va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Roberto Titini de Cafferino anava molt fort i col·locat però Joachim Duk no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.

schmotters

Goles Goles

  • 170 Minuto 108 (Gol de falta): schmotters va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Yones Milleville.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Tommy van Acker va estar a punt de posar per davant a schmotters amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ettore Corghi va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del schmotters que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jean-Bernard Grégoire, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 274 Minuto 92 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Yones Milleville que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wibert Martens de schmotters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Vanreckem de schmotters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de schmotters Wibert Martens no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vittorio Putzu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jean-Bernard Grégoire anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a schmotters.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de schmotters Jerôme Van Achter va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de schmotters Niels Ninitte no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vittorio Putzu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Hugo Vítor Lopes Fonseca de schmotters va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.