Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674560415

Amistoso (Int.) 674560415 Información oficial sobre el partido 674560415 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 7 - 0 Mugui25 Alineación oficial del equipo 'Mugui25' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 4 - 0 Mugui25 Alineación oficial del equipo 'Mugui25' en el partido
Tiene bastante suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): José Julio Iturrioz va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 3 de joc. Manolo Valle Goyanes es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 5 (Gol por la izquierda): En Xuacu Mainez García va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Llops va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sergio Bango progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Llops va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Julio Iturrioz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Llops va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manolo Valle Goyanes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Llops pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hadriano Basadre va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mugui25. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Xuacu Mainez García la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Llops es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 0 arribava al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Bango va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Bordalás de Llops va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Llops ho intentava per la dreta per mitjà de Soriano Pineda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Soriano Pineda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Julio Iturrioz de Llops va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mugui25

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marián Vodička es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.