Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674560246

Amistoso (Int., RC) 674560246 Información oficial sobre el partido 674560246 en Hattrick

21.04.2021 12:25:00

F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 2 - 0 Glenelg FC Alineación oficial del equipo 'Glenelg FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 4 - 0 Glenelg FC Alineación oficial del equipo 'Glenelg FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bàak

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): F.C Bàak s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Horroalde per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eduardo Contero va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eduardo Contero va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): F.C Bàak va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nacho Arcenegui va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nikos Trichidis.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Santisteban va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Guillermo Iglesias de F.C Bàak gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En José Santisteban es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En José Santisteban, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nacho Arcenegui. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Contero.

Glenelg FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sean Hughes de Glenelg va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rossano Parrilla que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Glenelg va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rossano Parrilla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Ayel Kihirini de Glenelg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.