Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674560100

Amistoso (Int., RC) 674560100 Información oficial sobre el partido 674560100 en Hattrick

21.04.2021 14:00:00

sk pleska Alineación oficial del equipo 'sk pleska' en el partido 0 - 3 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sk pleska Alineación oficial del equipo 'sk pleska' en el partido 1 - 1 AUPIÑA SD Alineación oficial del equipo 'AUPIÑA SD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sk pleska

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bohuš Bohuslávek va fer una magnífica centrada, però la rematada de Fabian Baio va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a pleska va estar a punt d'arribar en un córner. En Bohuš Bohuslávek va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

AUPIÑA SD

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ditlev Sandberg va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nil Alemany va augmentar l'avantatge de AUPIÑA a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Ditlev Sandberg va augmentar l'avantatge de AUPIÑA a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Mariusz Figzał va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): AUPIÑA van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Frank Raes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugen Podariu.