Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674553950

Amistoso (Int.) 674553950 Información oficial sobre el partido 674553950 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 2 Calvary Lions Alineación oficial del equipo 'Calvary Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 5 - 0 Calvary Lions Alineación oficial del equipo 'Calvary Lions' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lothar Perram de Plaza aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Plaza va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 29 Jason Saunders va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Thanos Mpourousis va poder marcar per a Plaza en un servei de cantonada picat per en Lino Oxman quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Rafael Maura una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Tore Stakkevollan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Plaza va ser a punt de marcar al minut 55, quan el seu jugador Rafael Maura va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Jason Saunders, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Filemon Babicki va estar a punt d'acabar en gol al minut 90, però el porter visitant Tore Stakkevollan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Calvary Lions

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 24 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Calvary. Jacques Leclerc el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 160 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 del partit, Jacques Leclerc va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.