Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674547642

Amistoso (Int.) 674547642 Información oficial sobre el partido 674547642 en Hattrick

21.04.2021 12:30:00

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 8 - 0 S.S. Becko Alineación oficial del equipo 'S.S. Becko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 7 - 0 S.S. Becko Alineación oficial del equipo 'S.S. Becko' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mallorca contenien la respiració mentre en Alfonso Gabás s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Amb 16 minuts jugats, en Christian 'Mago' Bonnaventure va augmentar l'avantatge de Mallorca a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Florin Vicaş, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Mallorca.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Christian 'Mago' Bonnaventure va incrementar l'avantatge de Mallorca amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mallorca al minut 59, que va llançar ajustat al pal en Ignacio Quintero. 5 - 0 pels locals.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ignacio Quintero va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 6 - 0.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Mallorca va obtenir un penal al minut 80, que va llançar a la perfecció Ignacio Quintero. 7 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Guillermo Bousoño va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Mallorca ho intentava per la dreta per mitjà de Fabio 'Il Capitano' Flamini, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Christian 'Mago' Bonnaventure va rematar alt.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Christian 'Mago' Bonnaventure es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 76, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Vicaş de Mallorca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

S.S. Becko

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksandar Rajić de Becko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.