Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674545266

Amistoso (RC) 674545266 Información oficial sobre el partido 674545266 en Hattrick

21.04.2021 12:20:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 1 - 2 opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 3 - 0 opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jesús Ameneiro va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Pedro Soria va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Hikmət Kələntərov va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el TFC va posar setge sobre la defensa central visitant però en Laureano Cristiñade no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El TFC va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hikmət Kələntərov la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Busquier.

opusy f.c

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ricardo Dito la va rematar Néstor Anibal Argonz amb una magnífica volea que va fer pujar per a opusy el 0 - 1.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nicolás Enrique Anile va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de opusy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernand Maton, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Ibarluce després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Martin Felix Merwart va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): El opusy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 86, però en Néstor Anibal Argonz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Konstantin Veselinović de opusy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.