Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674540826

Amistoso (Int.) 674540826 Información oficial sobre el partido 674540826 en Hattrick

14.04.2021 08:45:00

NK Referada Alineación oficial del equipo 'NK Referada' en el partido 2 - 1 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NK Referada Alineación oficial del equipo 'NK Referada' en el partido 2 - 0 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Referada

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Berna va posar-se per davant 1 - 0 al minut 16, quan Mikael Sällinen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passats 83 minuts, Pierpaolo Decuzzi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Berna es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Karol Achtelik estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Václav Fryč, als 65 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melchor Loscos de Berna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anders Torsson de Berna es va guanyar la targeta groga merescudament.

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Vittorio Caron va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Drakos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leontii Storozhenko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Drakos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vittorio Caron va sortir desviat a la dreta de la porteria.