Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674527199

Amistoso (Int.) 674527199 Información oficial sobre el partido 674527199 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 2 - 3 Borgleeuwen Alineación oficial del equipo 'Borgleeuwen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 1 - 3 Borgleeuwen Alineación oficial del equipo 'Borgleeuwen' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka-IV

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Malaka-IV no perdien la fe, i al minut 40 del partit, Pablo García-Drake va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 104 Minuto 54 (Gol de penalti): El públic de Malaka-IV va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 54, va xiular un penal pels locals. Jan Tywoniuk no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Guraya.

Borgleeuwen

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Borgleeuwen. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jonathan Bodewes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jonathan Bodewes, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Borgleeuwen va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jonathan Bodewes, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Borgleeuwen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gian Luigi Cerrelli va desviar el xut final de Clemens Erkens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Eugène Wiemers va estar a punt de posar per davant a Borgleeuwen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gian Luigi Cerrelli va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eugène Wiemers va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan-Okko Korf després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gian Luigi Cerrelli va poder desviar-lo a córner.