Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674525968

Amistoso (Int., RC) 674525968 Información oficial sobre el partido 674525968 en Hattrick

14.04.2021 12:25:00

Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 5 - 0 Purple Warriors Alineación oficial del equipo 'Purple Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 5 - 0 Purple Warriors Alineación oficial del equipo 'Purple Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 32 l'àrbitre va xiular un penal transformat per José Miguel 'El Lobo' Riva. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): La Roja va obtenir un penal al minut 43, que va llançar a la perfecció José Miguel 'El Lobo' Riva. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Juan Luis Varela de La Roja va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pablo Briz que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): El gol de falta de José Miguel 'El Lobo' Riva sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 67 i ampliar l'avantatge de La Roja a 4 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La Roja a 5 - 0. Alejandro Villegas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Varela va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de La Roja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Arslan Kaysarov del La Roja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús 'La roca' Grava per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gisolt Elzenga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Jesús 'La roca' Grava una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Gisolt Elzenga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Miguel 'El Lobo' Riva va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Haritz Iguzkitza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Ricart Vilaespasa de La Roja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Purple Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Warriors va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Doğuhan Altınel va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Warriors van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Timothy ten Have va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Warriors va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Travis Skeldon, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Peet Verbrugge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.