Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674524173

Amistoso (Int., RC) 674524173 Información oficial sobre el partido 674524173 en Hattrick

14.04.2021 12:25:00

albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 0 - 2 niezłe kociaki Alineación oficial del equipo 'niezłe kociaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 1 - 2 niezłe kociaki Alineación oficial del equipo 'niezłe kociaki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albinegres de cor

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Cezar Ionică va estar a punt d'empatar per a albinegro quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però 叶 (Ye) 剑发 (Jianfa) va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aetz Aranaarkulanda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de albinegro Gonzalo Téllez quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tullio Defilippi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Eugenio Soukup quasi empata el partit per a albinegro, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cezar Ionică de albinegro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

niezłe kociaki

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Diogenis Karamanlis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El kociaki era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cees Jan de Tollenaer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tullio Defilippi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Diogenis Karamanlis de kociaki va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): kociaki van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Cees Jan de Tollenaer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kociaki van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Leoncio Albretch, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): kociaki van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Kai Lammers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Tullio Defilippi de kociaki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.