Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674523658

Amistoso (Int., RC) 674523658 Información oficial sobre el partido 674523658 en Hattrick

14.04.2021 12:25:00

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 4 - 3 dismendoca fc Alineación oficial del equipo 'dismendoca fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 3 - 4 dismendoca fc Alineación oficial del equipo 'dismendoca fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Silvester Gajser va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pulgosos.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador Alexander Briscia de Pulgosos, després de 37 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Pulgosos va aconseguir el 3 - 1 quan Pere Joan Anguila va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pau Gaspà es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pere Joan Anguila va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Saltuk Buğra Ceylan va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Passaven 91 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pau Gaspà va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alfredo Doñate, el jugador de Pulgosos va ser expulsat al minut 38.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pau Gaspà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Modesto Cantolla de Pulgosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

dismendoca fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Valeriy 'El Pelado' Aizenberg va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats de dismendoca van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Giora Schnitzer va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 63 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Giora Schnitzer.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Pelayo Pavón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Valeriy 'El Pelado' Aizenberg no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Piero Chénier quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rune Trondsen de dismendoca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.