Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674522439

Amistoso (Int., RC) 674522439 Información oficial sobre el partido 674522439 en Hattrick

14.04.2021 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 4 - 0 FC WarriorZ Alineación oficial del equipo 'FC WarriorZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 7 - 1 FC WarriorZ Alineación oficial del equipo 'FC WarriorZ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Emilio López Negredo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Birras es posava per davant!
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Birras va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Zuricaray va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Birras a 3 - 0. Emilio López Negredo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 186 Minuto 93 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Birras. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ricard Maria Abat va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricard Maria Abat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ione Amaya de Birras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC WarriorZ

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): WarriorZ va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Heini Elbert que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Claudio Balzano va marxar per velocitat al minut 44 i va fer una passada de la mort a Cevat Yalgın, però aquest va fallar.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sammy Coens va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.