Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674521871

Amistoso (Int.) 674521871 Información oficial sobre el partido 674521871 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido 1 - 1 Les Caramels Mous Alineación oficial del equipo 'Les Caramels Mous' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido 2 - 0 Les Caramels Mous Alineación oficial del equipo 'Les Caramels Mous' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burguillos CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Burguillos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sami Khawaldeh, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Tzuri Schelach va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Rickey Sebastian, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Les Caramels Mous

Goles Goles

  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Caramels va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Fabien Louet.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Caramels van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Romain Delaunay no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caramels que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Brice Précigout, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Romain Delaunay va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.