Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674513297

Amistoso (Int.) 674513297 Información oficial sobre el partido 674513297 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 9 - 1 AK Bull Alineación oficial del equipo 'AK Bull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 7 - 0 AK Bull Alineación oficial del equipo 'AK Bull' en el partido
Tiene suerte 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falukillos

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Patric Albin, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Falukillos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ricardo Nolde va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Falukillos va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lorenzo Miñarro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Falukillos va augmentar la diferència quan Lorenzo Miñarro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Nery Llinas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Orentzi Belondiz va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AKAU. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Orentzi Belondiz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Falukillos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 0 arribava al minut 73.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Patric Albin es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 8 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Lorenzo Miñarro va augmentar la diferència de Falukillos a 9 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Nery Llinas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

AK Bull

Goles Goles

  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gustavo Beltrán encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Rolf Grønhøj només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 7 - 1.