Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674510120

Amistoso (Int.) 674510120 Información oficial sobre el partido 674510120 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 2 - 0 vencedoresFC Alineación oficial del equipo 'vencedoresFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido 2 - 0 vencedoresFC Alineación oficial del equipo 'vencedoresFC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico las rosas S.A.D

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roldán Calvo de Atletico aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Angel Dzhambaski, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Toscas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Juan José Vicuña Oyarbide una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Herald Rihma va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jordi Toscas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Juan José Vicuña Oyarbide gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jordi Toscas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Santolo la Cruz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Antonio Sancho, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Toscas de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Imanol Cadret de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

vencedoresFC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Amável Piedade va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 59, un contraatac del vencedoresFC no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Elias Ammon perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Amável Piedade va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de vencedoresFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): vencedoresFC van sortir al contraatac al minut 90, però Orlindo Lourenço Pinto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmundo José Miranda de vencedoresFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danko Domashevskiy.