Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674508394

Amistoso (Int., RC) 674508394 Información oficial sobre el partido 674508394 en Hattrick

14.04.2021 10:50:00

FcNeo Alineación oficial del equipo 'FcNeo' en el partido 0 - 3 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FcNeo Alineación oficial del equipo 'FcNeo' en el partido 0 - 2 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FcNeo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FcNeo, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Pajtim Bein va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valter Motaco va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en David Murnau aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianpiero Passanti de FcNeo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

schmotters

Goles Goles

  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Griffin Smolders de schmotters va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, schmotters va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hugo Vítor Lopes Fonseca, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, un xut de Jean-Bernard Grégoire des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): schmotters quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jean-Bernard Grégoire va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Griffin Smolders al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Yones Milleville va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gelindo Meneghini va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el schmotters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Néo De Smet s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Yones Milleville s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.