Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674506045

Amistoso (Int.) 674506045 Información oficial sobre el partido 674506045 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 5 - 0 Manatee F.C. Alineación oficial del equipo 'Manatee F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 4 - 0 Manatee F.C. Alineación oficial del equipo 'Manatee F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torones

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Torones va posar-se per davant 1 - 0 al minut 19, quan Helge Peter Kilian va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): El gol de falta de Helge Peter Kilian sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 25 i ampliar l'avantatge de Torones a 2 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tommi Tammisto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Torones.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Torones va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Gotor des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Torones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alfredo Ornelas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tommi Tammisto va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Patrick Dimech va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Siriphon Kongdech gairebé va marcar per a Torones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jesús Velardo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, Helge Peter Kilian gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Siriphon Kongdech va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Helge Peter Kilian, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Manatee F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexis Axiaq de Manatee va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthew Brincat de Manatee la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.