Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674501062

Amistoso (Int., RC) 674501062 Información oficial sobre el partido 674501062 en Hattrick

14.04.2021 12:25:00

Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 4 - 1 papasouzes Alineación oficial del equipo 'papasouzes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 5 - 0 papasouzes Alineación oficial del equipo 'papasouzes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapeins

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Alexandru Palea s'emportà una gran ovació del públic local al minut 47, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Mapeins va ser Sören Danielsson.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ivo Něnička la va rematar Ossian Hywald amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mapeins el 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Idi Masaba es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Kas Grijseels va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Idi Masaba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mapeins.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivo Něnička, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Trencavel quasi marca en una jugada assajada de córner que Kas Grijseels havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Heliodoro Bastos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Mapeins va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sören Danielsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Spiros Ganouris.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ossian Hywald.

papasouzes

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): papasouzes sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Yiorgos Mardakis va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Stergios Evaggeliou de papasouzes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefanos Koralis de papasouzes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.