Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674497114

Amistoso (Int.) 674497114 Información oficial sobre el partido 674497114 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Marea2 Alineación oficial del equipo 'Marea2' en el partido 3 - 1 Lechia Gdańsk 77 Alineación oficial del equipo 'Lechia Gdańsk 77' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marea2 Alineación oficial del equipo 'Marea2' en el partido 2 - 0 Lechia Gdańsk 77 Alineación oficial del equipo 'Lechia Gdańsk 77' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marea2

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Oriester Chavarría, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): El Bitaño Arbea va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Marea2. 2-0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Marea2 va augmentar la diferència quan Deivid Montero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Marea2 ho intentava per la dreta per mitjà de José Lino Gonçalves Rebelo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Josep Manuel Vadell gairebé va marcar per a Marea2 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 19 quan Miquel Alós de Marea2 gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Oñate va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lechia Gdańsk 77

Goles Goles

  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ivo Komorous va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Przemysław Przybyłowicz va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Lechia posava el marcador 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Lechia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Roman Gąsiorkiewicz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Theo Glashouwer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lechia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ivo Komorous, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Roman Gąsiorkiewicz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.