Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674497060

Amistoso (Int.) 674497060 Información oficial sobre el partido 674497060 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 3 - 4 Own Goal FC Alineación oficial del equipo 'Own Goal FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 2 - 0 Own Goal FC Alineación oficial del equipo 'Own Goal FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alepo.F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El Alepo.F.C no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Elbo del Páramo es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Als 68 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Alepo.F.C va acabar amb la pilota als peus de Lubomir Helak que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OwnGoal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mael von Alkier la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Alepo.F.C es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 el Alepo.F.C va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tristan Bellanger no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Miguel Desportell va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 62 en Elbo del Páramo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Luis Luckeheide el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Elbo del Páramo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Own Goal FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Thomas Vangeneugden donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Thomas Vangeneugden va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, OwnGoal, al minut 24. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Oliver Schmit va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de OwnGoal i marcant el 1 - 3.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de OwnGoal amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Erik Lynch, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.