Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674488104

Amistoso (Int.) 674488104 Información oficial sobre el partido 674488104 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 3 - 1 Dikaja-Haljava Alineación oficial del equipo 'Dikaja-Haljava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 1 Dikaja-Haljava Alineación oficial del equipo 'Dikaja-Haljava' en el partido
Tiene suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,3 % 31,1 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

 • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Santi Cabrales va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Serrejón.
 • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Leonardo Vergara ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Serrejón es posava per davant 2 a 1.
 • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Alagón va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

 • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fernando Canela va entorpir al marcador d'en José Hostalrich per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
 • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Vitorino Aranés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Serrejón que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
 • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Serrejón, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Amado Sille va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
 • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Serrejón van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Delmiro Salazar Cabrera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
 • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sergi Tost, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amado Sille de Serrejón es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
 • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Sergi Tost de Serrejón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dikaja-Haljava

Goles Goles

 • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 en Juris Osis va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Houra Esfahanian de Dikaja-Haljava, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
 • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): Amb 48 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Houra Esfahanian va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Borba de Dikaja-Haljava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.