Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674481676

Amistoso (Int.) 674481676 Información oficial sobre el partido 674481676 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 1 - 1 Nordlysbuen Kickers Alineación oficial del equipo 'Nordlysbuen Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 1 - 2 Nordlysbuen Kickers Alineación oficial del equipo 'Nordlysbuen Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Badalona

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Sergio Manuel Muriedas de Badalona va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Aguayo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Nordlysbuen Kickers

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Harrison Buckingham que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benedetto Faraglia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Argo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Antonio Argo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pelayo Gálvez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Kenneth Østhus quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Bert 'Moose' Marshall va xutar magistralment una falta al minut 89 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Angelo Vittorini.