Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674476461

Amistoso (Int., RC) 674476461 Información oficial sobre el partido 674476461 en Hattrick

14.04.2021 12:25:00

F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 3 - 5 Ex Propriis Alineación oficial del equipo 'Ex Propriis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 1 - 5 Ex Propriis Alineación oficial del equipo 'Ex Propriis' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bàak

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): Alejandro Horroalde de F.C Bàak va demostrar les seves habilitats al minut 25 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gilberto Salgado trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 5 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Eduardo Contero es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.

Ex Propriis

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de ExPropriis Bonifazius 'Bo' Norderney va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Alex 'Auge' Armbruster des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, ExPropriis va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bonifazius 'Bo' Norderney, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 4 s'ha de veure repetit: en Achim 'Aki' Park de ExPropriis va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Bonifazius 'Bo' Norderney, que no va perdonar.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ExPropriis va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jacob 'The Rock' Brockhusen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ExPropriis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ginikanwa 'Candy' Kandji, però el porter rival va fer una gran aturada.