Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674465972

Amistoso (Int.) 674465972 Información oficial sobre el partido 674465972 en Hattrick

14.04.2021 12:30:00

HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 5 - 0 Blue White Dynamites Alineación oficial del equipo 'Blue White Dynamites' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 4 - 0 Blue White Dynamites Alineación oficial del equipo 'Blue White Dynamites' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Blue&White

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Blue&White va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Esteban Sánchez Valera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Blue&White a 2 - 0. Esteban Sánchez Valera va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Florent Dubois va incrementar l'avantatge de Blue&White amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Blue&White al minut 77, que va llançar ajustat al pal en Fernando Cirelluelo. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Esteban Sánchez Valera va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Blue&White ho intentava per la dreta per mitjà de Florent Dubois, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Blue&White a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Temel Estelik va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Frank Baeran gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jochum Muller va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Blue White Dynamites