Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674453652

Amistoso (Int.) 674453652 Información oficial sobre el partido 674453652 en Hattrick

07.04.2021 10:45:00

Manchester*FC Alineación oficial del equipo 'Manchester*FC' en el partido 0 - 2 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manchester*FC Alineación oficial del equipo 'Manchester*FC' en el partido 1 - 3 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester*FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Friedrich Nyffenegger de Manchester*FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 陳 (Chen) 思慶 (Siqing).

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Jamal Mahfouz va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Drakos i marcant el 0 - 1.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mario Cavallera va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Drakos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Filemón Callobre, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Jesús Colado de Drakos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.