Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674423452

Amistoso (Int., RC) 674423452 Información oficial sobre el partido 674423452 en Hattrick

07.04.2021 09:15:00

Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 0 - 4 FC Orasep II Alineación oficial del equipo 'FC Orasep II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 1 - 3 FC Orasep II Alineación oficial del equipo 'FC Orasep II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanipol

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mateusz Dahlke va servir per deixar enrere el gegant Simon Strunk al minut 6, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fanipol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kevin Vasic, però el porter rival va fer una gran aturada.

FC Orasep II

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Orasep prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lutvo Rašidbegović.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Romeo Argintaru, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Orasep augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Merijn Hulst es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Romeo Argintaru des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gerwoud Hollanders al minut 50, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hedde Van Thulder es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Hedde Van Thulder de Orasep es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 40.