Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674366269

Amistoso (Int.) 674366269 Información oficial sobre el partido 674366269 en Hattrick

31.03.2021 12:30:00

Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 4 - 1 Karomax Alineación oficial del equipo 'Karomax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido 2 - 4 Karomax Alineación oficial del equipo 'Karomax' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka-IV

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Malaka-IV contenien la respiració mentre en 段 (Duan) 德华 (Dehua) s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): 段 (Duan) 德华 (Dehua) va incrementar l'avantatge de Malaka-IV amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 en Jan Tywoniuk va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Malaka-IV va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Ricardo Creus va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jorge Guraya va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Malaka-IV se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jorge Guraya va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 39, i va passar la pilota a Pelayo Urreche, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Antonio Pérez de Leon va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pelayo Urreche de Malaka-IV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Karomax

Goles Goles

  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Agustín Fabián Mastroianni de Karomax després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Thorsten Antonelli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.