Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674361797

Amistoso (Int.) 674361797 Información oficial sobre el partido 674361797 en Hattrick

31.03.2021 15:20:00

Singapour Alineación oficial del equipo 'Singapour' en el partido 1 - 2 Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Singapour Alineación oficial del equipo 'Singapour' en el partido 0 - 1 Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singapour

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Singapour va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Sopó aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Abdelmajid Hassani va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en David Sopó, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Singapour van sortir al contraatac al minut 72, però Raphaël Henry va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Figueress

Goles Goles

  • 187 Minuto 22 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Figueress volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 22 van aconseguir marcar quan en Heikki Kekäläinen va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Figueress va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Cliff Bond en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Cliff Bond ja els havia advertit que el porter contrari, en Abdelmoneem Bourguiba, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vaggos Vourousis de Figueress es va guanyar la targeta groga merescudament.