Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674355111

Amistoso (Int.) 674355111 Información oficial sobre el partido 674355111 en Hattrick

30.03.2021 18:30:00

Uwes Jungs Alineación oficial del equipo 'Uwes Jungs' en el partido 1 - 2 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Uwes Jungs Alineación oficial del equipo 'Uwes Jungs' en el partido 3 - 0 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uwes Jungs

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Curt Beckett va donar a Jungs un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yannick Werk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Curt Beckett va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de István Varga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jungs per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Jeldrik Rank va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Curt Beckett va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Jungs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adrian Clipea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lucas Gasse.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Jungs per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Curt Beckett, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Jungs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yannick Werk en un 1 contra 1 amb el porter Vitus Reinli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Christian Guckert es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Benericetti de Jungs es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tibor Sampt de Jungs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 84 minuts quan Mario Cavallera va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Drakos.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mario Cavallera quedar desmarcat i marcar per a Drakos al minut 87. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Drakos van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Jaime Garagorri no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Drakos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Phillip Kirkegaard, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Filemón Callobre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos Nevado va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Jesús Colado rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.