Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674327618

Amistoso (Int., RC) 674327618 Información oficial sobre el partido 674327618 en Hattrick

31.03.2021 12:25:00

Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 3 - 1 TEUTA MILAN Alineación oficial del equipo 'TEUTA   MILAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 2 - 1 TEUTA MILAN Alineación oficial del equipo 'TEUTA   MILAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Badalona

Goles Goles

  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Harald Haugen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 50.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Badalona, Rafael Aguayo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Badalona, José Garcés de Marcilla, col·locà la pilota just a les mans d'en Francisco Hijero. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gorka Aretxe de Badalona va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Sergio Manuel Muriedas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Badalona.

TEUTA MILAN

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gazlind Alla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TEUTA, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Lulbardh Ziu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Lorenzo Aillapan va marcar al minut 95 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Jong-Ho Kim de TEUTA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lirjet Sadiku va xutar fora per a TEUTA, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Besmir Kasamaj de TEUTA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TEUTA Pellazg Shkrela, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pelayo Gálvez. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de TEUTA, Francisco Hijero, col·locà la pilota just a les mans d'en Pelayo Gálvez. El marcador: 3 - 1.