Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674323690

Amistoso (Int., RC) 674323690 Información oficial sobre el partido 674323690 en Hattrick

31.03.2021 12:25:00

PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 1 - 3 Garuda Purmerend Alineación oficial del equipo 'Garuda Purmerend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 1 - 0 Garuda Purmerend Alineación oficial del equipo 'Garuda Purmerend' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIPITA

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tahir Belouchi de PIPITA aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Saúl Ramírez de León no va ser aprofitada per en Tahir Belouchi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelqouddous Benkirane de PIPITA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Garuda Purmerend

Goles Goles

  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Fadli Iswantoro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Satia Irvan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 56.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Panji Sundana va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Garuda's, al minut 62. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Garuda's eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 72, Tommy Rachmad va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Garuda's van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Satia Irvan va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Garuda's van sortir al contraatac al minut 42, però Bisma Daryanto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Garuda's va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Bisma Daryanto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Panji Sundana de Garuda's va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.