Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674297796

Amistoso (Int.) 674297796 Información oficial sobre el partido 674297796 en Hattrick

31.03.2021 12:30:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 4 ITPL Alineación oficial del equipo 'ITPL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 1 ITPL Alineación oficial del equipo 'ITPL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serrejón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Hostalrich va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Amado Sille va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Delmiro Salazar Cabrera de Serrejón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ITPL

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ITPL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paolo Spinosa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a ITPL l'avantatge per 0 - 2. Simeon Mirchev en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Harri Ritakallio va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Stefan Kúnchev estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Harri Ritakallio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Simeon Mirchev va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.