Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674284310

Amistoso (Int.) 674284310 Información oficial sobre el partido 674284310 en Hattrick

24.03.2021 08:00:00

N1pple fc Alineación oficial del equipo 'N1pple fc' en el partido 4 - 5 Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
N1pple fc Alineación oficial del equipo 'N1pple fc' en el partido 3 - 6 Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N1pple fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del N1pple contenien la respiració mentre en Ilgaz Duruhan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El N1pple era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Arif Deniz Mumcu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Costantino Quitarrà, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del N1pple se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 44.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Memati Tan de N1pple empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arif Deniz Mumcu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arif Deniz Mumcu.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lefter Nesevi de N1pple va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hesam Danesh Eshraghi de N1pple es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Lodirreal

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Wilhelm Vad de Lodirreal va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del N1pple. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gaudenz Ulmer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lodirreal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 44.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Bernhold Kannhäußer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): En Mildas Gologuzovas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 67 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lodirreal prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 4 - 5 va ser en Bernhold Kannhäußer.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Wilhelm Vad va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oto Vokálek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.